Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

27 aug. 2011

Cum a apărut în România un nou semn de circulaţie - SEMNUL GENERALILOR

"Oprirea interzisă, cu excepţia UNPR" este semnificaţia indicatorului rutier, care îi ţine departe pe şoferii cărora le-ar putea trece prin cap să parcheze pe trotuarul din faţa partidului. Excepţie fac, evident, şoferii de partid.

"Păi când e şedinţă aici se adună toţi grangurii: Oprea, Onţanu, Diaconescu, Sârbu. E plin de maşini. Unde să parcheze?", spune unul dintre angajaţii UNPR. De menţionat că UNPR este partidul înfiinţat de generalul Gabriel Oprea cu dezertorii din PSD.

Sediul Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), filiala Bucureşti, se bucură de un statut special când vine vorba de locurile de parcare: un semn de circulaţie cu dedicaţie specială pentru partidul condus de generalul Gabriel Oprea, ministrul Apărării.

Situat lângă parcul Grădina Icoanei, pe strada Dumbrava Roşie din sectorul 2, sediul UNPR Bucureşti se află în clădirea fostei ambasade a Norvegiei. Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, este şi secretarul general al UNPR. Clădirea a fost retrocedată, şi-a schimbat proprietarii şi apoi a fost închiriată, cu aproximativ un an în urmă, de noul partid al "dizidenţilor" din PSD, ne-a făcut un scurt istoric unul dintre angajaţi. Strada respectivă este plină de ambasade şi de vile, astfel că locurile de parcare sunt o raritate.

Autoritatea care hotărăşte cum şi ce semne de circulaţie sunt amplasate pe arterele din Bucureşti se numeşte Comisia Tehnică de Circulaţie, din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. La şedinţe şi la luarea deciziilor participă şi Poliţia Rutieră.

Reprezentanţii acestei comisii au explicat pentru gândul că "indicatoarele 'Oprirea interzisă cu excepţia…' pot fi solicitate doar de instituţii publice şi diplomatice (ambasade, consulate), în baza parcului propriu de autovehicule".

"Acest semn nu a fost aprobat de noi, iar adăugirea 'cu excepţia UNPR' a fost montată ilegal. Am avut tot felul de cazuri, în care persoane private au blocat chiar capete de străzi" , a declarat pentru gândul Ioan Dedu, directorul Direcţiei Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei din Primăria Capitalei.

Orice persoană fizică sau juridică poate solicita amplasarea unui semn de circulaţie în Bucureşti acestei comisii. Totuşi, deciziile nu se iau oricum, susţin reprezentanţii Primăriei Capitalei: "Se face analiza la frontul clădirii instituţiei solicitante, analizându-se toate implicaţiile, astfel încât instituirea restricţiei să nu impieteze asupra circulaţiei".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu