Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

1 mar. 2012

TRĂDARE CU REPETIŢIE

Aura Vasile fuge a doua oară în UNPR.

Deputata de Bucureşti a devenit vicepreşedinte al organizaţiei municipale Bucureşti a progresiştilor.

Telenovela Aura Vasile continuă cu un nou episod. După ce anul trecut, Vasile a anunţat că trece la UNPR, iar apoi ar fi fost convinsă să rămână în PSD, UNPR anunţă joi totuşi cooptarea acesteia în partidul lui Gabriel Oprea.

"Biroul Politic Permanent al Organizației UNPR București a desemnat-o, în cadrul unei ședințe care a avut loc miercuri, 29 februarie 2012, pe doamna deputat Aurelia Vasile în funcția de vicepreședinte al filialei municipale a Uniunii Naționale pentru Progresul României. Aurelia Vasile le-a mulțumit colegilor pentru increderea pe care i-au acordat-o prin investirea în această funcție. Aurelia Vasile, care s-a înscris în UNPR în decembrie 2011, este deputat de București la al treilea mandat, fiind vicepreşedinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor şi membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială", se arată în comunicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu