Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

1 mar. 2012

Au inviat mustele !

Miting pro-Basescu in Piata Universitatii.

Daca pana acum au fost organizate proteste in fiecare seara in Piata Universitatii din Bucuresti, impotriva presedintelui Traian Basescu, sustinatorii PDL vin si ei in centrul Capitalei pentru a-l sustine pe seful statului.

Evenimentul numit "Traian Basescu Source" va avea loc sambata, 3 martie, la ora 13.00, in parcul din Piata Unirii din Bucuresti, anunta Libertatea.

Participantii la mitingul de sustinere a presedintelui Romaniei isi propun sa demonstreze ca exista si oameni care il apreciza pe Traian Basescu.

"Scopul intalnirii este de a demonstra ca sustinatorii lui Traian Basescu exista si conteaza", scrie pe afisul ce-i cheama pe simpatizantii presedintelui la miting.

Mare este gradina ta Doamne, de prosti, si tot ii muti gardurile sa incapa si astea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu