Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

7 feb. 2012

Protestatarii din Piaţa Universităţii, dupa demisia lui Boc: "Hop! , Hop! , Hop! Băsescu după Boc"

protesteÎn ciuda anunţului făcut de premier dimineaţă, oamenii s-au adunat în piaţă încă de după-amiază, când primii zece-douăzeci au ocupat treptele de lângă trotuarul din faţa Teatrului Naţional. Spre seară, li s-au alăurat alte câteva zeci.


Unii dintre cei veniţi pe seară aveau cu ei o instalaţie de amplificare, menită să le potenţeze scandările, dar şi să amplifice suspiciunile privind posibila lor apartenenţă la vreo organizaţie cu ţintăpolitică anti-Băsescu şi împotriva PDL, cu atât mai mult cu cât scandările lor îi vizează, de zile bune, exclusiv pe şeful statului şi pe alţi câţiva lideri mai vizibili ai partidului de guvernământ.
În jurul orei 20.00, alte câteva zeci de oameni, majoritatea tineri, au apărut în zona în care se strâng de obicei, la fântâna de la Facultatea de Arhitectură. Conduşi de acelaşi Claudiu Crăciun, aceştia şi-au reluat scandările împotriva actualei conduceri a statului, dar şi împotriva partidelor de opoziţie, pe care le contestă în egală măsură.

"Şi pe cod portocaliu/ Tot în piaţă o să fiu"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu