Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

11 feb. 2012

CUTREMURĂTOR. Ţara morţilor neîngropaţi

Căderile masive de zăpadă din unele judeţe din ţară nasc situaţii uluitoare. Zeci de persoane decedate care din cauza condiţiilor meteo nu pot fi îngropaţi.

In satele Vijiitoarea si Martinesti comuna Tatararu judetul Vrancea, zapada a ajuns la 2 m si locuitori nu au reusit sa faca partie sa iasa din casa. Sunt sateni care au terminat lemnele si nu au ce manca. Sunt disperati. Nu au vazut o bucata de paine de peste 10 zile si nu au apa. O alta urgenta este ca 2 persoane sunt DECEDATE in casa de o saptamana si nu reusesc sa-i ingrape deoarece rudele se gasesc in imposibilitate sa ajunga in satul Vijiitoarea".

Satul Bogza este blocat de o saptamana, oameni nu mai au paine, alimente si nimeni de la dezapezire nu a ajuns la ei, satul se afla la 7 km de la Dumbraveni unde acuma elicopterul imparte alimente la oameni, oare datorita ca Primul ministru se afla in zona. In Bogza sunt 4 morti in sat care nu pot fi ingropati de o saptamana deoarece toate drumurile sunt blocate, zapada masoare 4 metri.

In schimb ce face Presedintele Romaniei???

Şeful statului Traian Băsescu şi soţia sa se află de vineri seară 10/02/2012 la vila de protocol din Predeal, unde ar urma să rămână până duminică dimineaţă, informează Mediafax.

Traian Băsescu a ajuns la Predeal vineri seară, cazându-se la vila de protocol, acolo unde şi-a petrecut şi Revelionul împreună cu soţia sa, Maria.

Preşedintele a mai fost însoţit de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, preşedintele Senatului, Vasile Blaga şi de fostul ministru Elena Udrea.

Bravooooo! romanii, care la-ti ales pentru a doua oara in 2009 acum suferiti, si clar si noi pe langa voi idiotilor desi nu avem nici o vina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu