Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

27 iul. 2012

Hitler încearcă boicotarea REFERENDUMULUI: "Mai faceţi reclamă la flacăra democraţiei şi vorbesc eu cu STS-ul să le taie netul!"

Campania pentru referendum a luat amploare şi printre internauţii cu un simţ al umorului mai dezvoltat. Susţinătorii sau contestatarii lui Traian Băsescu, înfierbântaţi de miza politică, au dat frâu liber imaginaţiei şi au relizat materiale în care principalii actorii politici sunt taxaţi sau lăudaţi cu ajutorul unor figuri istorice celebre sau melodii la modă.

După materialele video în care Adolf Hitler critica rezultatele elevilor români la examenul de Bacalaureat, astăzi vă prezentăm reacţia acestuia la auzul că referendumul pentru demiterea preşedintelui se va desfăşura conform programului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu