Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

5 feb. 2012

STOP ACTA

Un videoclip pentru a intelege mai bine, ce este ACTA.Ce se va schimba cu internetul odata ce acest tratat va fi ratificat, si ce sanctiuni si restrictii vom primi.

Tratatul acesta trebuie sa nu fie ratificat, insa la fel ca si cu Americanii care s-au organizat impotriva SOPA, trebuie sa facem si noi petiti si forme de protest impotriva acestui tratat ACTA.

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti supravegheze cineva e-mailul, tot ceea ce navighezi pe internet, ce downloadezi etc., sa platesti cateva sute sau chiar mii de euro, plus alte cateva forme de sanctiuni, pentru o melodie, un film sau un soft piratat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu