Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

14 feb. 2012

Protest INEDIT faţă de impozitul pe maşină. Un braşovean a plătit taxa cu 46.000 de monede

Un braşovean şi-a plătit impozitul la maşină, peste 2.600 de lei, în monede de 1, 5 şi 10 bani, în semn de protest faţă de suma mare pe care trebuie să o plătească anual pentru autoturism, el venind la ghişeul Direcţiei Fiscale Braşov cu câteva sacoşe ce cântăreau în total peste 130 de kilograme.

Bărbatul a venit, marţi, în jurul orei 11.00, la ghişeu, însoţit de opt prieteni care l-au ajutat să care sacoşele cu cele 46.000 de monede de 1, 5 şi 10 bani.

Directorului Direcţiei Fiscale, Marian Voinescu, a spus că sacoşele cu monede au cântărit în total aproape 130 de kilograme, funcţionarii având nevoie de o maşină specială de numărat monede, pe care au adus-o de la Trezorerie.
Numărătoarea monedelor a durat circa trei ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu