Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade
OMUL se afla intr-o stare continua de legitima aparare impotriva societatii. De abia este nascut si deja este strivit sub greutatea legilor, care sunt facute nu de el, nici pentru el, fara el, impotriva lui."A fi guvernat înseamnă a fi ținut la vedere, inspectat, spionat, dirijat, legiferat, reglementat, priponit, îndoctrinat, povățuit, controlat, estimat, reevaluat, cenzurat, comandat de către ființe care nu au nici înțelepciune, nici știință și nici virtute."
Constitutia Romaniei, in articolul 30 proclama: "Libertatea de exprimare"

25 ian. 2012

Temuta grupare de hackeri Anonymous, are un mesaj pentru România

Anonymous , celebra și temuta grupare de hackeri , a postat recent pe YouTube un clip , prin intermediul căruia se adresează românilor ieșiți de câteva zile în stradă . Aceștia salută decizia românilor de a ieși în stradă și de a se alătura "luptei globale pentru o viață mai bună" .


Iată mai jos mesajul lor tradus și clipul postat pe YouTube .

Salutări poporului român ! Suntem Anonymous . V-ați alăturat , într-un final , luptei globale pentru o viață mai bună . După 22 de ani de furt , de minciună și de manipulare , perpetuate de guverne și de corporațiile mass-media , vocile voastre se fac auzite încă o dată pe străzile orașelor voastre . Trebuie să conștientizați că doborârea unui singur om și alegerea altuia în locul lui nu vă vor rezolva problemele . Acest lucru doar va permite continuarea circului politic care are loc în fața ochilor voștri de 22 de ani încoace . Conștientizați că lumea este într-o continuă schimbare , mulți simțiți asta . Nu vă pierdeți speranța pentru că Anonymous este alături de voi . Trebuie să fim uniți în fața guvernelor și să ne facem auziți pentru că noi suntem poporul lumii care vrea să pună capăt sclavagismului economic și monetar .

România , ia atitudine !

Pentru o democrație adevărată ,

Pentru viitorul identității și al tradițiilor poporului ,

Luptă pentru o schimbare reală !

Suntem Anonymous , TREZIȚI - VĂ !

Pentru cine nu știe încă , Anonymous a fost constituit de utilizatorii site-ului 4Chan , popular printre hackeri și împătimiții jocurilor pe calculator , devenind între timp celebru după ce a atacat cu succes mai multe ținte , printre care site-ul RIIA ( Recording Industry Association of America ) , cel al Bisericii Scientologice , Master Card , Sony Playstation , Poliției Spaniole , FMI...etc . Au publicat și documente compromițătoare privind operațiuni dubioase ale Bank of America .

Vezi aici video Anonymous postat pe YouTube



Sursa Programe gratutite PC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu